Trei tineri din Galați, percheziționați într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

17
0
Share:
Sursă foto: vremeanouă.ro


Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat, joi, opt percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că ar fi introdus în țară fără drept droguri de risc, fiiind acuzați de trafic și consum de droguri de risc și mare risc. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Perchezițiile au avut loc la data de 06 august a.c., după ce, în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului și consumului de droguri de risc și mare risc, o persoană a fost surprinsă în flagrant delict, în timp ce intenționa să comercializeze droguri.

„În urma activităților desfășurate, au fost găsite și ridicate următoarele bunuri: 125 de comprimate de ecstasy, aproximativ 2.000 de grame de cannabis, două grame de pulbere MDMA, 17 grindere metalice, 4 cântare electronice, 15 telefoane mobile, un laptop, un autoturism, 4.950 de lei și 1.740 de euro”, au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii au pus în executare 13 mandate de aducere și, după audierea persoanelor, la sediul D.I.I.C.O.T. Galați, trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă

Share:

Lasă un răspuns