Galațiul va avea o seră de plante exotice

44
0
Share:
Sursă foto: Costel Fotea Facebook

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răzvan Angheluță” din Galați va avea o seră de plante exotice, care va adăposti palmieri de 20 de metri înălțime și sute de specii de plante exotice.

Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea, investiția este făcută din bugetul Consiliului Județean și se ridică la 15 milioane de lei.

„Încep lucrările la sera de plante exotice de la Galaţi. Astfel, după mai bine de 20 de ani de când a fost abandonat, scheletul metalic inestetic din curtea Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii va fi transformat într-o spectaculoasă seră, în care gălăţenii vor putea admira palmieri de aproape 20 de metri înălţime şi sute de plante exotice aduse din toate colţurile lumii. Sera de plante exotice va deveni cu siguranţă unul dintre cele mai vizitate locuri din Galaţi”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

El a precizat că în curtea Complexului Muzeal de Științele Naturii va fi amenajat și un spațiu pentru expoziții temporare, unde elevii vor putea desfășura diverse activități didactice.

Share:

Lasă un răspuns