Droguri din Spania, introduse în țară de către un gălățean. Bărbatul a fost arestat preventiv

11
0
Share:
Sursă foto: Poliția Română

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins, joi, în flagrant delict un bărbat, din Galați, în timp ce ar fi  avut asupra sa aproape 1 kilogram de cannabis, care ar fi valorat 65.000 de lei.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc”, a transmis un comunicat emis, vineri, de către Poliția Română.

Conform sursei citate, un bărbat de 26 de ani a fost surprins, joi, în flagrant delict, în Galați, având asupra sa un colet ce ar fi conținut patru pachete în care s-ar fi aflat 925 de grame de cannabis (marijuana). Pachetele cu droguri ar fi fost disimulate printre mai multe articole vestimentare.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală pe teritoriul țării a coletului cu droguri, din Spania. Acestea ar fi urmat să fie vândute în județul Galați.

De asemenea, începând cu 28 februarie a.c. și până în prezent, persoana în cauză ar fi primit, deținut, transportat și ar fi vândut sau ar fi participat la vânzarea a încă 927 de grame de cannabis, sub formă de marijuana.

Bărbatul, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc, a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea operativă a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Share:

Lasă un răspuns