Bărbat reîntors din Anglia, prins cu droguri la un centru de carantină

61
0
Share:
Sursă foto: Bursa.ro

Un bărbat din Galați, recent întors din Anglia și aflat într-un centru de carantină și-a speriat colegii de cameră, miercuri-seară, cu un comportament violent, după ce a consumat droguri. La fața locului, a fost chemat un echipaj de jandarmerie care l-a chestionat și verificat pe bărbat.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galați, miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină din municipiul Galați a fost sesizat de către administratorul unității de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează și se manifestă violent și zgomotos, informațiile fiind obținute de la colegii acestuia de cameră.

„În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se și în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unității de cazare”, se arată în același comunicat.

În urma efectuării percheziției corporale și controlului bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foițe pentru confecționarea țigărilor și o punguliță cu o substanță vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România.

Acesta a refuzat orice intervenție medicală.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „deținere de droguri de risc, pentru consum prorpiu”. Bărbatul a fost mutat într-un alt centru de carantină.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Brigada de Combatere a Crimei Organizate (B.C.C.O) Galați, conform competențelor legale.

Share:

Lasă un răspuns