Două dintre străzile municipiului Botoșani, modernizate

41
0
Share:
Sursă foto: Facebook Cătălin Flutur Mugurel

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat că se lucrează intens pentru modernizarea a două străzi din municipiu. Este vorba despre Drumul Tătarilor și Strada Eternității, unde deja s-a turnat asfalt nou

„Am constatat personal, la fața locului, stadiul lucrărilor, fiind asigurat de către constructori că vor fi respectate și poate chiar devansate termenele de execuție. Le-am solicitat, la rândul meu, să își îmbunătățească organizarea de șantier pe toată durata lucrărilor, astfel încât riveranii să fie cât mai puțin afectați atunci când se deplasează la și de la domiciliu, indiferent de condițiile meteo”, a scris primarul Cătălin Mugurel Flutur, pe Facebook.

Primarul Municipiului Botoșani a postat imagini cu Strada Eternității și a mai anunțat că începând din această sptămână, „și cimitirul din zonă va avea parte, în sfârșit, de ample operațiuni de întreținere, de curățenie. Angajații DSPSA vor face încă o dată treaba celor de la Urban Serv, administratorii piețelor și cimitirelor botoșănene”.

Share:

Lasă un răspuns