Prime pentru aproximativ 600 de poștași din Bacău

Share:

Conform lui Liviu Ciumeti, directorul Poștei Române Bacău, oficianții și factorii băcăoani care s-au aflat în perioada celor două luni ale stării de urgență în prima linie vor primi, odată cu salariul lunii iunie, o primă în valoare de 150 de lei brut. De aceste prime nu vor beneficia șefii și nici personalul TESA.

„E o decizie care vine să-i recompenseze pe colegii noștri care au stat permanent în linia 1. E vorba de 98% dintre angajați. Pentru că, la noi, toată lumea a lucrat, cu excepția celor patru zile de după Paște și de 1 mai, când o parte dintre angajați au fost, prin rotație, în șomaj tehnic”, a precizat pentru Deșteptarea, Liviu Ciumeti, directorul Poștei Române Bacău.

Toate subunitățile poștei au fost dotate cu săpun, dezinfectant de mâini și suprafețe, măști și mănuși, pentru a-i proteja pe angajații care iau contact frecvent cu oamenii.

„Măcar atât să fie, pentru că ne-a fost foarte greu în timpul ăsta. Și acum, e la fel, pentru că noi trebuie tot timpul să purtăm măști pe față, mănuși pe mâini, noi umblăm foarte mult cu banii. Avem și noi familii care ne așteaptă și trebuie să fim vigilenți, mai ales în spațiile închise, unde mai și știm că au fost persoane depistate cu COVID – 19. Stăm cât mai la distanță, ne dezinfectăm. Nu mai intrăm în case, le dăm banii de la ușă. Nu e ușor, credeți-mă!”, a declarat pentru Deșteptarea, un angajat al Poștei din Bacău.

De această primă vor beneficia aproximativ 600 de angajați ai Poștei Române Bacău.

Share:

Lasă un răspuns