Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani ne invită la piesa „Întoarcerea de acasă”

40
0
Share:
Sursă foto: visitbotosani.ro

Actorii de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani ne invită sâmbătă, 27 iunie, la ora 19.00,  la Amfiteatru din Parcul de Agrement „Cornișa”, unde se va juca în premieră piesa „Întoarcerea de acasă”, de Ștefan Caraman, cu Andreea Moțcu. Regia: Silvia Răileanu, iar scenografia: Mihai Pastramagiu.

„Silvia Răileanu face parte din categoria – nu prea numeroasă, din  păcate – a celor care mereu au ceva important de spus. Cu o expresie la modă acum, Silvia Răileanu este o… neliniștită! Se înțelege, în sensul bun al lucrurilor.

De când cu pandemia, Silvia Răileanu a și gândit un antidot, mă rog, un „vaccin” care, cel puțin în cazul ei, dă rezultate bune. Silvia a „construit” încă un spectacol. Un spectacol după toate regulile vremii: cu actori puțini la număr, un spectacol care să poată fi jucat oriunde, bineînțeles, cu spectatori distanțați fizic”, a explicat Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu”, potrivit http://stiri.botosani.ro.

Conform sursei menționate, prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510970 (program: 10.00 – 18.00, de marți până vineri. Duminică, de la ora 17:00 la Amfiteatrul de la Cornișa).

Un clip despre piesa de sâmbătă: https://www.facebook.com/teatrulmihaieminescubt/videos/.

Share:

Lasă un răspuns